top of page
  • Yazarın fotoğrafıSONER BICIKCI

Konaklama yapılacak Otel ve Spor Kompleksi

Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa

Spor Merkezi Belek’te yer alan otelimiz Üçkum Mevkiinde konumlandırılmıştır. Antalya Havalimanı’na 35 km ve Antalya şehir merkezine 45 km mesafededir.

Denize sıfır olan otelimiz olağanüstü bir peyzaja sahiptir. Kum sahili, çeşitli büyüklükte havuzları ve Aquapark’ı ile çocuklu aileler için bir tatil cennetidir. Golf tutkunları için oluşturulmuş 27 delikli golf alanı otele sadece 800 metre uzaklıktadır. Crystal Tat Beach Resort & Spa, “Bir sporcu tatilde ne ister?” sorusuna cevaben kurulmuş bir oteldir.

Crystal Tat Beach, Beyaz Bayrak, Mavi Bayrak, Green Key ve Yeşil Yıldız sahibidir ve bünyesindeki “Kedi Evi” sayesinde PETA ve TUI tarafından özel olarak ödüllendirilmiştir.


Spor Kompleks


Futbol müsabakaları otele yaklaşık 3km uzaklıkta olan ve bünyesinde 4 adet standart ölçülerde futbol sahası bulunan S&B Sport Belek Football Complex'de oynanacaktır.

Futbol sahaları hakkında daha fazla bilgi için https://www.sb-sport.com/sports-complexes adresini ziyaret edebilirsiniz.

Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa

Konaklama


Crystal Tat Beach de odalarımız, otelin konumunun ve muhteşem mimarisinin avantajının yanı sıra kaliteli hizmet anlayışıyla size ve sevdiklerinize konforlu ve donanımlı yaşam alanları vadediyor.


Yiyecek&İçecek


Crystal Hotels, tüm konuklarını birer gurme ayrıcalığıyla ağırlar. Alanında uzman şeflerin, eşsiz lezzetleri ağız tadınızı sanata dönüştürür. Bilgi, deneyim; özenle seçilmiş lezzetler, farklı anlayışlar ve modern sunumlar masanıza ruh katar. Dünya mutfağından özenle seçilmiş örnekler ve farklı konseptlerde “a la carte” restoranlar farklı damak tatlarını ve aynı mekanlarda bir araya getirir. Sıcak ya da soğuk, alkollü ya da alkolsüz içecekler, en gözde çay ve kahve çeşitleri ve çok özel kokteyller Crystal dünyasına renk katar.


Aktiviteler


Crystal Hotels gün boyu süren spor ve eğlence aktiviteleriyle misafirlerine sınırsız bir eğlence sunuyor. Eğlenceli animasyon şovlarıyla renklenen akşamlar, açık hava diskosuyla geç saatlere kadar devam ediyor. Crystal Hotels’de masa tenisi, langırt, dart, havuz oyunları ve geniş bir yelpazede sunulan su sporları, sportif bir tatil geçirmek isteyenleri cezbediyor. Minik misafirler özenle düzenlenmiş Çocuk Kulübü’nde yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli ve eğitici aktivitelerle keyifli saatler geçirebiliyor.


Spa&Wellness


Profesyonel bir ekiple ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirin...

Crystal Hotels Spa merkezlerinde, herşey sizin mutluluğunuz için! Alanında deneyimli uzmanlar, kaliteli ürünler, etkili bakım programları ve daha fazlası Spa merkezi’nde sizin hizmetinizde... Dinlendirici bir atmosferde size özel programlarla yılın tüm yorgunluğunu atacak ve kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz!





100 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page